Skip to content

Voorbeelden

Filmpje gemaakt door GoodMatch Professionals over Unicef Open
In 2010 heeft GoodMatch in samenwerking  met Unicef Open (tennistoernooi), Unicef en GoedTV een documentaire gemaakt over de do’s & dont’s van partnerships. Wat is een partnership? Hoe gaat u deze aan? Waar moet die aan voldoen? Wat wordt er van de partijen verlangd? Op al deze vragen en meer geeft dit filmpje antwoord.

 

Hieronder geven wij enkele voorbeelden van bestaande partnerships (ofwel langdurige samenwerkingen) weer die GoodMatch sterk en effectief vindt. Deze voorbeelden zien we als goed voorbeeld en zullen u inzicht geven in wat een partnership precies inhoudt.

Partnership tussen Libresse en Oxfam Novib

Libresse en Oxfam Novib zorgen er gezamenlijk voor dat meisjes in Soedan tijdens hun ongesteldheid naar school kunnen. Door een actieverpakking van Libresse te kopen help je meisjes met een schoolbeurs en maandverband zodat ze altijd naar school kunnen.


Het Argentijnse biermerk Norte in samenwerking met de Argentijnse overheid
Thema van deze partnership: ‘The Best Excuse Ever to go out to the bar’. Elk biertje dat gedronken wordt levert 1 minuut op voor het goede doel -> voor het schoonmaken van de stad.

Partnership tussen Warchild en T-mobile

Partnership tussen WFP en TNT

Advertisements
%d bloggers like this: