Skip to content

Diensten

1. Bent u opzoek naar een maatschappelijke organisatie om (langdurig) mee samen te werken? Zodat u een actief en een perfect passend MBO-beleid heeft? En zodat u structureel bijdraagt aan een betere wereld?

Wij vinden de perfecte match voor u! Wij gaan met u in gesprek om zo achter uw wensen en kwaliteiten te komen. Voor ons moet als eerste duidelijk worden wie u als bedrijf bent en wat uw primaire focus is. Tevens moeten we op de hoogte zijn van de expertise en middelen die u in huis heeft en die u in zou willen zetten om zo sociale projecten te verwezenlijken. Wij maken op basis van deze informatie een Plan van Aanpak en geven u een aantal suggesties van perfecte partnerships met maatschappelijke organisaties weer. Mocht u daarna hulp nodig hebben om dit uit te zetten, dan kan GoodMatch u natuurlijk van dienst zijn.

2. Bent u opzoek naar een bedrijf om (langdurig) mee samen te werken? Zodat u verzekerd bent van voortgang van uw projecten?

Wij vinden de perfecte match voor u! Wij gaan met u in gesprek om zo achter de wensen en kwaliteiten van uw organisatie te komen. Voor ons moet als eerste duidelijk worden wie u als maatschappelijke organisatie bent en naar wat voor een partnerships u opzoek bent. Wat is jullie expertise en op welke vlakken kunnen jullie hulp van buiten gebruiken? Op basis van deze informatie maakt GoodMatch een Plan van Aanpak en geven we u een aantal suggesties van perfecte partnerships met bedrijven weer. Mocht u daarna hulp nodig hebben om dit uit te zetten, dan kan GoodMatch u natuurlijk van dienst zijn.

3. Op zoek naar een professional die u kan helpen op het gebied van maatschappelijk betrokken ondernemen?

Wij vinden de juiste professional voor u. Hierbij kunt u denken aan expertise aangaande; marketing, communicatie, projectmanagement, accountancy, social media, onderzoek, analyse, etc. Neem contact op met GoodMatch als u extra handjes kunt gebruiken of de expertise niet in huis heeft. Wij schakelen voor u de beste freelancer in (tegen redelijk tarief). Voordat een kandidaat voorgesteld wordt heeft er vooraf een intensieve screening plaatsgevonden.

4. Ondersteuning en advies bij het realiseren van een partnership

GoodMatch heeft de juiste expertise in huis als het gaat om de volgende fasen van uitvoering:

  • Partnership mogelijkheden in kaart brengen
  • Conceptontwikkeling
  • Plan van aanpak
  • Projectmanagement
  • Implementatie
  • Projectanalyse & evaluatie

Mocht u voor één van deze fasen gebruik willen maken van GoodMatch dan kan dat, maar ook als u in het gehele traject hulp nodig heeft. Voor beide mogelijkheden kunnen we u een interessante prijs aanbieden. Wilt u meer weten? Neem dan contact met ons op!

Advertisements
%d bloggers like this: