Skip to content

Onze eigen samenwerking!

June 6, 2011
GoodMatch schrijft en praat niet alleen over samenwerking, we doen het natuurlijk ook. Sinds half mei zijn tien webdevelopment studenten van het Mediacollege Amsterdam aan de slag voor onze nieuwe website. Het geeft behoorlijk wat energie en dynamiek!

Met wordpress kunnen we onze ambities natuurlijk nooit waarmaken, er moet iets nieuws komen. Dan kan je een webdeveloper in de arm nemen, je kan ook een interessante afstudeeropdracht formuleren voor studenten van het MA. En wij zijn voor dat laatste gegaan. Dus deden we een briefing aan de afstudeerders, kregen we een debriefing van hen en afgelopen week hadden we 10 functioneel ontwerpen onder onze neus. Daar zaten heel wat creatieve, interessante exemplaren tussen. De een verder uitgewerkt dan de ander, en hier en daar een verrassende oplossing voor een prangend vraagstuk. Het belooft heel wat en smaakt naar meer.

Zowel voor de studenten als voor ons zijn het intensieve weken…en in juni moeten wij uit 10 ontwerpen 1 favoriet kiezen. Spannend! We zijn natuurlijk pas begonnen en het eindresultaat is nog onbekend, maar deze samenwerking en de gesprekken met studenten en docenten zijn nu al de moeite waard!

Posted by Harriet Robijn

Advertisements
No comments yet

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: