Skip to content

Online matchmaking – een goed idee?

December 20, 2010

Online matchmaking voor bedrijven en maatschappelijke organisaties – een goed idee?

Daarover verschillen de meningen. Een ‘datingsite’ voor bedrijven en maatschappelijke organisaties. “Dat is laagdrempelig” en “het brengt je op nieuwe ideeën”. Ook is het “handig als startpunt”. Maar vraagt het vormen van een waardevol partnership geen maatwerk? En hanteert GoodMatch “toelatingscriteria voor bedrijven en maatschappelijke organisaties”?

Dit zijn slechts een paar  van de waardevolle opmerkingen die de revue passeerden op 15 december. De middag heeft ons veel informatie opgeleverd waar we verder mee kunnen. Het blijkt maar weer: verzamel een groep mensen met verschillende achtergronden, praat over je idee en je komt tot nieuwe inzichten. Aanvullende ideeën, ont- of bekrachtiging  van je overtuigingen.

Op 15 december jl. organiseerde GoodMatch een bijeenkomst voor bedrijven en maatschappelijke organisaties om van gedachten te wisselen over partnerships. Wat maakt een partnership tussen profit en non-profit sterk? Hoe vind je de juiste partner en welke toegevoegde waarde heeft een matchmaking platform? Wij vonden het fantastisch om met een groep enthousiaste mensen onze ideeën te delen en aan te vullen. Bedankt!

Posted by Harriet Robijn

Advertisements
No comments yet

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s