Skip to content

Ondersteun een goed doel en vertel dit aan je doelgroep

November 26, 2010

Bedrijven zijn zich steeds meer bewust dat zij ook een bijdrage moeten leveren aan het welzijn van de planeet en haar bewoners. GoodMatch zorgt er straks voor dat bedrijven en maatschappelijke organisaties elkaar heel gemakkelijk kunnen vinden zodat er mooie samenwerkingen kunnen ontstaan. Zo’n verbintenis is goed voor de maatschappelijke organisatie, of het goede doel, maar ook het bedrijf zal ervan profiteren.

Gebruik social media
In zijn artikel vertelt Simon Mainwaring dat een bedrijf op een optimale manier social media kan inzetten om meer betrokkenheid te creëren onder haar doelgroep. Als een bedrijf een maatschappelijke organisatie ondersteunt, dan zorgt dit sociaal engagement dat het bedrijf een betere reputatie krijgt. Belangrijk is dat het bedrijf nu meer te vertellen heeft via social media dan alleen maar haar eigen producten. En dat is een stuk interessanter voor de consumenten, dan zullen deze via social media graag in contact komen met het betreffende bedrijf.

GoodMatch Professionals
Onder de GoodMatch Professionals bevindt zich straks ook een Webcommunicatie-adviseur, die helpt het bedrijf bijvoorbeeld met het opzetten van een socialmedia-strategie. Dus als de match straks is gerealiseerd via het online platform, kunt u een GoodMatch Professional inschakelen.

Nu alvast meer weten?

Neem dan contact met ons op: goodmatch2011@gmail.com

Posted by Sanne Smeets

Advertisements
No comments yet

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s